Vijftig tinten vrij

vijftig tinten vrijVijftig tinten vrij is het vervolg op vijftig tinten donkerder. Het is aan te raden om eerst 50 tinten grijs en vijftig tinten donkerder te lezen. Anders kan het verhaal erg vaag zijn en zult u wellicht niet snappen waar het boek over gaat. In het tweede deel heeft u Christian Grey beter leren kennen. Anastasia probeerde afstand te doen van mr. Grey, maar ze kon hem niet uit haar hoofd krijgen. De succesvolle ondernemer deed haar een nieuw aanbod, dat ze niet kon weigeren…

Toen Anastasia Steele de schatrijke en getraumatiseerde zakenman Christian Grey leerde kennen, had ze nooit verwacht dat er een sensuele affaire zou ontvlammen. Het was echter wel duidelijk dat deze seksuele spanningsboog haar leven voor goed zou veranderen. Anastasia vindt het niet gemakkelijk om van een man zoals mr. Grey te houden. De verhouding zorgt namelijk voor diverse onverwachte uitdagingen. Anastasia moet, zonder haar integriteit of onafhankelijkheid te verliezen, leren omgaan met de extravagante levensstijl van Christian. Daarnaast moet mr. Grey zijn dwangmatigheid zien te beheersen en zijn verleden proberen achter zich te laten.
Niet alles is rozengeur en maneschijn, want er volgen veel ruzies. Het koppel kan niet zonder elkaar, dus de relatie blijft stand houden.  In vijftig tinten vrij zal Anastasia met Christian trouwen. Ze gaan vervolgens op huwelijksreis en het geluk lijkt niet op te kunnen.  Samen gaan ze een leven vol passie, rijkdom, seks en liefde tegemoet. Op het moment dat niets meer hun geluk in de weg staat, dreigt het mis te gaan. Worden Anastasia’s grootste nachtmerries werkelijkheid?  Nu vraag je je waarschijnlijk af welke nachtmerries? Zou Christian vreemd gaan of gebeuren er andere dingen? Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, is uit op wraak. Verder zullen we niets verklappen…

50 tinten grijs was vrij oppervlakkig, terwijl vijftig tinten donkerder meer diepgang had. Vijftig tinten vrij is waarschijnlijk het spannendste deel, maar deze spanning wordt soms door E.L. James onderbroken. De auteur springt soms van de hak op de tak en verwerkt meerdere onderwerpen in één hoofdstuk. Daarnaast kun je in het heden kijken en worden er flashbacks gebruikt. Vijftig tinten vrij is meeslepend en de gebeurtenissen houden het verhaal spannend.

Vijftig tinten vrij kopen
Als u 50 tinten grijs en vijftig tinten donkerder al in uw boekenkast heeft staan, mag vijftig tinten vrij niet ontbreken. Dit is namelijk het laatste deel uit de trilogie en u wilt vast weten hoe het verhaal afloopt. Vijftig tinten vrij heeft maar liefst 606 pagina’s, dus u hoeft zich niet te vervelen. We hebben enkele online boekenwinkels met elkaar vergeleken en de interessantste aanbiedingen voor u uitgezocht. Voor vijftig tinten vrij betaalt u slechts 10 euro. Daar kun je het toch niet voor laten?!