Boeken

Vijftig tinten grijs

50 tinten grijs was het eerste deel van de erotische vijftig tinten trilogie. Het boek werd als e-book verkocht, maar is inmiddels ook in paperback te verkrijgen. Deze seksuele bestseller is enorm populair onder vrouwen en heeft ook al enkele awards gewonnen. 50 tinten grijs maakt kans om het best verkochte boek van Engeland te worden.
Misschien is 50 tinten grijs zo bekend, omdat het boek veel media-aandacht heeft gekregen. De laatste tijd hebben belangrijke kranten recensies geplaatst, waardoor 50 tinten grijs niet onopgemerkt is gebleven. Het boek is echt een aanrader en mag niet in uw collectie ontbreken. 50 tinten grijs telt 526 pagina’s, maar het verhaal blijft spannend. Lezers hebben het boek in enkele dagen uit, dus dat zegt genoeg! Daarnaast kan 50 tinten grijs ook een bijdrage leveren aan uw seksleven. De seksuele fantasieën brengen u wellicht op spannende ideeën.

Op deze website kun je een korte 50 tinten grijs samenvatting lezen.

Vijftig tinten donkerder

Vijftig tinten donkerder is het vervolg op het populaire boek 50 tinten grijs. In het eerste deel spelen seks en oppervlakkige gevoelens de boventoon. Vijftig tinten donkerder gaat dieper in op het verhaal en je leert mr. Grey beter kennen. In 50 tinten grijs bleef zijn echte aard achterwege, maar de diepste geheimen komen in vijftig tinten donkerder naar boven. Sommige geheimen kon je verwachten, maar andere komen geheel onverwacht.

Er zijn al diverse recensies geschreven en sommigen schrijven dat dit deel nog beter is dan 50 tinten grijs. Uiteraard moet je beide boeken gelezen hebben om een goed oordeel te kunnen geven. Vijftig tinten donkerder is net als 50 tinten grijs een groot succes. Het boek is in Engeland meer dan 3.6 miljoen keer over de toonbank gegaan. Ook steeds meer Nederlandse vrouwen hebben het boek aan hun collectie toegevoegd.

Er is een pagina waar je een korte samenvatting van het verhaal van vijftig tinten donkerder kunt lezen.Vijftig tinten vrij

Vijftig tinten vrij is het derde deel uit de 50 tinten grijs trilogie. In het tweede deel bent u te weten gekomen wat voor persoon Christian Grey is. Vijftig tinten vrij gaat verder waar het tweede deel is geëindigd. De twee hoofdpersonen proberen hun seksuele relatie mogelijk te maken. Vijftig tinten vrij is het langste deel, want het boek telt maar liefst 606 pagina’s. De spannende verhalen staan echter garant voor vele uren leesplezier.

De recensies zeggen dat vijftig tinten vrij nog beter is dan 50 tinten grijs en vijftig tinten donkerder. Als u de andere delen al uit heeft, is het een aanrader om dit boek te lezen. De schrijver springt soms van de hak op de tak en de hoofdstukken zijn soms niet helemaal duidelijk. Vijftig tinten vrij is echter het laatste deel en is daarom vernieuwend en enorm spannend. Het boek is in Engeland al meer dan 3.2 miljoen keer verkocht en doet het nog steeds goed. Vijftig tinten vrij mag niet in uw collectie missen.

Lees hier een korte samenvatting van het verhaal van vijftig tinten vrij.