Vijftig tinten donkerder

vijftig tinten donkerderVijftig tinten donkerder borduurt verder op het verhaal van 50 tinten grijs. Het is daarom aan te raden om eerst 50 tinten grijs te lezen voordat u aan dit boekt begint. In het eerste deel is Anastasia onder de indruk van Christian Grey en raakt ze verslaafd aan zijn aandacht. Ze tekent dan ook een contract voor een seksuele relatie. In vijftig tinten donkerder leert ze Christian beter kennen en dat schrikt haar af…

Anastasia Steele wordt beangstigd door de duistere geheimen die mr. Grey al die tijd verborgen heeft gehouden. De onthullingen schrikken haar zo af dat ze de relatie met de gekwelde miljardair verbreekt. Anastasia wil een nieuw leven beginnen en gaat werken bij een uitgeverij in Seattle. Net als in 50 tinten grijs kan ze mr. Grey niet uit haar hoofd krijgen. Het eindeloze verlangen naar de charmante ondernemer blijft haar gedachten beheersen. Ze huilt zichzelf in slaap en mist Christian verschrikkelijk.
Christian doet haar een nieuw voorstel, wat ze niet kan weerstaan. Al snel komt Anastasia meer te weten over het hartverscheurende verleden van de gebroken Christian. Ze komt in contact met vrouwen uit zijn verleden en komt veel over de miljardair te weten. Grey is veeleisend en worstelt dagelijks met kwelgeesten in zijn hoofd. Anastasia zal de belangrijkste beslissing uit haar leven moeten nemen.

50 tinten grijs was vrij oppervlakkig en legde de nadruk op seksuele scenes. Vijftig tinten donkerder heeft meer diepgang en u komt te weten hoe mr. Grey echt in elkaar zit. Helaas kom je (bijna) niets nieuws te weten over Anastasia. Sommige recensies omschrijven het boek als voorspelbaar, maar het blijft toch een geweldig boek om te lezen. De schrijfstijl is niet altijd even goed, maar vijftig tinten donkerder kunt u in twee dagen uit hebben. Wederom is E.L. James erin geslaagd de aandacht vast te houden.

50 tinten donkerder kopen
Misschien heeft u 50 tinten grijs eerder al aangeschaft. Natuurlijk wilt u weten hoe het verhaal verder gaat, dus vijftig tinten donkerder mag niet in uw collectie ontbreken. Het tweede deel uit de trilogie zorgt weer voor vele uren leesplezier. Dat wilt u toch niet missen?! We hebben meerdere online boekhandels voor u vergeleken. De meest betrouwbare hebben we voor u op een rijtje gezet. Net als 50 tinten grijs kost vijftig tinten donkerder slechts €10.