Vijftig tinten grijs

50 tinten grijsHet verhaal van 50 tinten grijs gaat over een literatuurstudente, Anastasia Steele, die onverwachts met een mysterieuze man in aanraking komt. Deze man genaamd Christian Grey is knap, charismatisch en zeer succesvol. Hij is een schatrijke ondernemer, die aan het hoofd van een miljoenbedrijf staat. Anastasia is direct betoverd, maar ze probeert Christian uit haar hoofd te zetten. Mr. Grey is schatrijk en Anastasia denkt dat zij nooit een kans zal maken, maar dan…

Plotseling staat Grey in de winkel waar zij parttime werkt. Anastasia krijgt het nummer van Christian en ze zullen elkaar in de toekomst nog vaker zien. Anastasia is zeer onder de indruk van de charismatische zakenman, maar ze is daarnaast ook erg onzeker.  Christian en Anastasia zullen nog enkele keren afspreken. Al snel maakt hij duidelijk dat hij seks wil met de jonge studente. Mr. Grey wil niet zomaar seks, want hij wil er zelfs een heel papierwerk voor opstellen.Anastasia zal een contract moeten tekenen, waarin het verboden wordt om over de gebeurtenissen tussen haar en mr. Grey te spreken. Ze tekent het contract en Christian laat haar een kamer zien. Deze kamer ligt vol met sexspeeltjes en SM-attributen. Er volgt een tweede contract dat over dominantie en onderwerping gaat. Christian en Anastasia zullen alleen een seksuele relatie hebben. Anastasia is nog maagd, maar de seksuele relatie zorgt al snel voor hevige momenten. Daarnaast geniet ze van de rijkdom en luxe waarmee hij haar verwent.

Uiteindelijk wordt de jonge studente steeds dieper mee getrokken in Grey’s seksuele fantasieën. De schatrijke Christian zal steeds meer macht over haar krijgen. Het contact tussen Grey en Anastasia is spannend, sexy en verslavend. Christian wil totale controle.

50 tinten grijs kopen
Vijftig tinten grijs doorbreekt barrières en gaat dieper in op spannende en seksuele fantasieën. Het boek heeft menig vrouwenhart op hol doen slaan. 50 tinten grijs mag niet in uw collectie ontbreken. We hebben al enkele online boekenhandels voor u uitgezocht. Zo kunt u 50 tinten grijs kopen voor een aantrekkelijke prijs. Het eerste deel van deze trilogie kost slechts 10 euro.