Verfilming

Nadat 50 tinten grijs zo’n populair boek is geworden, heeft ook de filmwereld interesse gekregen. Meerdere filmmaatschappijen willen het verhaal van 50 tinten grijs verfilmen. Grote spelers zoals Warner Bros, Paramount, Universal Pictures en Sony Pictures hebben een bod uitgebracht. Universal Pictures heeft in maart 2012 uiteindelijk de filmrechten verkregen. Het is echter nog niet helemaal duidelijk wanneer de 50 tinten grijs film in de bioscoop gaat draaien.

50 tinten grijs film

Michael de Luca en Dana Brunetti gaan de verfilming van 50 tinten grijs produceren. De auteur van 50 tinten grijs heeft deze twee producers persoonlijk aangewezen. E.L. James wil namelijk dat het verhaal zo realistisch mogelijk wordt verfilmd.

Scenarioschrijfster, Kelly Marcel, zal voor het script gaan zorgen. Ze legt veel diepte en passie in haar scrips en is onder meer bekend van de serie Terra Nova.  Het is nog niet helemaal duidelijk wie de rollen van Anastasia Steele en Christian Grey gaan spelen. Er zijn veel geruchten over eventuele kanshebbers zoals Ryan Gosling, Jake Gyllenhaal en Chris Pine. Misschien mag Angelina Jolie of Mila Kunis de rol van Anastasia gaan vertolken.
Waarschijnlijk zal de cast uit veel bekende gezichten bestaan. Diverse goede acteurs willen graag meespelen in de verfilming van 50 tinten grijs. Het boek is al miljoenen keren verkocht, maar we verwachten dat de film ook een succes gaat worden. Misschien gaat de verfilming van 50 tinten grijs wel records verbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *